Partners

Wij zijn een organisatie met een focus op het ontwikkelen van software en beseffen dat je niet altijd alles alleen kunt doen. Daarom moedigen wij klanten aan om de inrichting van de software zelf door te ontwikkelen en zoeken wij de samenwerking met andere mensen en organisaties. Dat geldt voor zowel voor de implementatie als voor de verkoop van onze software.

De samenwerking die wij met partners hebben is zeer divers. Sommigen verkopen de software zelfstandig en implementeren het zelfs. Anderen dragen enkel een lead aan en zorgen dat we geĆÆntroduceerd worden. Met beide varianten zijn wij blij, omdat we begrijpen dat niet iedereen het hele traject kan verzorgen.

We willen graag ons partnernetwerk uitbreiden, zodat nog meer organisaties gebruik kunnen gaan maken van onze software. Beschik je over een netwerk binnen het credit management en heb je het idee dat we elkaar kunnen helpen, dan komen we graag met je in contact.

Wat krijg je als partner

Een partnership zal niet duurzaam zijn op het moment dat er sprake is van eenrichtingsverkeer. Als partner kun je daarom een fee ontvangen over de verkochte licenties. De fee die je ontvangt, is een percentage van de maandelijkse licentie fee die de klant aan ons betaalt. De hoogte van dat percentage is van een aantal factoren afhankelijk. Denk aan het aantal leads, is het enkele een lead of ben je als partner actief betrokken tijdens het hele proces.

Naast de financiƫle vergoeding ben je als partner ook van harte welkom op onze klantdagen en kennissessies. Je kunt daar meer leren over de software evenals in contact komen met onze klanten en partners.

Als je interesse hebt om partner te worden en met ons wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn, dan willen we je vragen om ons een email te sturen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.